Afvallen in 30 dagen

Afvallen in 30 dagen

Afvallen in 30 dagen Een bericht gedeeld door een gebruiker op Facebook zei: “Ik ben nu ongeveer 3 maanden aan het afvallen en het heeft me echt geholpen om me beter te voelen. Ik wilde dit alleen maar delen met andere mensen die er misschien ook moeite mee hebben.” De afbeelding bij de post was …

Afvallen in 30 dagen Een bericht gedeeld door een gebruiker op Facebook zei: “Ik ben nu ongeveer 3 maanden aan het afvallen en het heeft me echt geholpen om me beter te voelen. Ik wilde dit alleen maar delen met andere mensen die er misschien ook moeite mee hebben.” De afbeelding bij de post was van een vrouw in haar woonkamer met een shirt waarop stond: “30 dagen geleden woog ik meer dan jij.”

Afvallen in 30 dagen

Afvallen in 30 dagen:

Begin met een dag vasten.

Er zijn van die dagen dat je je dieet even moet resetten, en dit is zo’n moment. Door 24 uur lang alleen heldere vloeistoffen te drinken, kom je af van slechte gewoontes of verlangens die in je achterhoofd blijven hangen als gevolg van een overmatige calorie-inname. Er kan ook een punt komen waarop helemaal stoppen met eten niet nodig is!

Ik hou meestal niet van fast food, maar soms is het nodig als onderdeel van mijn reis naar het “herprogrammering” pad – vooral als er te veel suikerhoudende dranken zijn geweest tijdens deze twee weken in de aanloop naar Nieuwjaar

Oefen elke ochtend als eerste.

Ik raad altijd 20 minuten duurtraining aan als de perfecte start van je dag. Het zorgt ervoor dat je je de hele dag goed blijft voelen en helpt voorkomen dat je later op de middag te veel eet!

Eet vier of vijf amandelen 15 minuten voor elke maaltijd.

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die voorgoed van zijn trek afkwam. Maar een paar amandelen eten voor de maaltijd? Dat lijkt te helpen! En gezonde vetten zijn eigenlijk ook geweldig – ze geven je een minder hongerig gevoel en geven je lichaam wat het nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te functioneren (energie).

Drink vlak voor elke maaltijd een glas water.

Waarom zou je meer water drinken? Ten eerste is het goed voor je teint. Plus, het drinken van een paar glazen water kan ervoor zorgen dat mensen zich sneller voller voelen dan wanneer ze net een ongezonde maaltijd zouden eten! Tweederde (66%) van de Amerikanen heeft overgewicht of obesitas, wat betekent dat de meeste mensen niet genoeg calorieën binnenkrijgen tijdens hun lunchpauze – maar dit komt omdat velen ervoor kiezen om altijd light frisdrank te drinken in plaats van voedzame voedingsmiddelen te eten, zoals fruit en groenten met veel vitaminen A&D erin

Ik daag iedereen die dit bericht leest uit om vandaag 30 dagen lang

Stop altijd met eten als je een vol gevoel hebt.

Als je met een nieuw dieet begint, zijn de eerste paar dagen altijd het moeilijkst. Maar je lichaam zal eraan wennen en je zult je snel genoeg weer voldaan voelen!

Eet niets wits.

Ooit het gezegde gehoord “Je bent wat je eet”? Nou, het blijkt dat dit geldt voor meer dan alleen voedsel. Je voeding kan ook invloed hebben op hoe goed je lichaam functioneert en bepaalde taken uitvoert gedurende elke dag – wat betekent dat het veranderen van wat er in ons gaat helpen hongergevoelens te verlichten of andere aspecten van het leven met diabetes te verbeteren! Het vervangen van witmeelproducten zoals brood (dat geen voedingsstoffen bevat) ten gunste van volle granen kan leiden tot gewichtsverlies, omdat deze gezondere keuzes mensen minder vaak vullen – wat betekent dat ze niet meer zo vaak honger hebben*.

Zoals altijd…eet schoon

Zorg ervoor dat elke maaltijd gezond is.

Wat als je alles kon eten op elk moment zonder je zorgen te maken over calorieën of avondeten? Het klinkt nu als een droom, maar het hoeft niet zo te blijven! Alles wat we nodig hebben is een portie magere eiwitten met twee porties groenten. Dit geeft ons lichaam energie gedurende de dag en houdt honger weg terwijl het ons beschermt tegen chronische ziektes zoals hartziektes door elke week voldoende groenten te eten naast de andere voedingsstoffen die erin zitten (zoals vezels).

Voeg een tussendoortje toe.

Ik heb een proteïnereep gegeten als middagsnack: simpel, handig en makkelijk voor onderweg! Daarom vermijd ik wit voedsel zoals brood, dat me hongerig maakt tussen lunch en avondeten. Het helpt ook tegen trek als het tijd is voor je volgende geplande maaltijd

Verbrand ongeveer 500 extra calorieën per dag.

Ik hou van fietsen en de calorieverbranding is net zo goed. Afhankelijk van hoe snel ik rijd, of er heuvels op mijn route zijn of niet (wat invloed heeft op het aantal verbrande calorieën), welke versnelling gebruik ik? Al deze factoren veranderen met de snelheid, dus het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel calorieën je per uur kunt verwachten als je 16+ mph rijdt, maar meestal 300-800!

Bedrieg verstandig.

Na een lange dag werken is er niets lekkerder dan je te goed te doen aan chocoladedesserts. Voor mij gaat het niet alleen om de smaak van elke hap, maar ook om hoe lekker ze zijn en of je ze goed snijdt, zodat mijn maag zich niet te vol voelt na het eten van één of twee stukjes tegenover vijf snoepjes! Deze chocolaatjes bevatten meestal maar heel weinig calorieën, afhankelijk van welke soort ik kies, wat betekent dat ik me zonder schuldgevoel kan overgeven aan al die extra overtollige vetten uit het maaltijdplan van vandaag

Ik vind het heerlijk dat ik er zonder repercussies van kan genieten, want ook al bevatten deze zoete lekkernijen veel suiker – er is echt geen

 

 

Leave a Comment