Beste laptops onder $600 in 2021

Beste laptops onder $600 in 2021

Beste laptops onder $600 Veel mensen worstelen met de vraag of ze al dan niet een laptop moeten kopen. Het eerste wat in hen opkomt is “Hoeveel kost het?” Maar vaak krijg je echt waar je voor betaalt. Dus als je op zoek bent naar een goedkopere optie, maar je wilt iets betrouwbaars, dan zal …

Beste laptops onder $600 Veel mensen worstelen met de vraag of ze al dan niet een laptop moeten kopen. Het eerste wat in hen opkomt is “Hoeveel kost het?” Maar vaak krijg je echt waar je voor betaalt. Dus als je op zoek bent naar een goedkopere optie, maar je wilt iets betrouwbaars, dan zal deze blogpost je wijzen op een aantal laptops onder de $500 die je geld waard zijn.

Beste laptops onder $600:

Acer Chromebook 314

De Acer Chromebook 314 is een budgetlaptop die perfect aan uw behoeften zal voldoen. Hij biedt een batterijduur van 11 uur en heeft een betaalbaar prijskaartje zonder in te leveren op prestaties of functies!

Het heldere 14 inch beeldscherm biedt voldoende schermruimte voor productiviteit, maar is ook comfortabel in zijn eigen beperkingen, waardoor hij perfect is om de hele dag te gebruiken – zelfs onderweg (tot 12 uur).

Acer Chromebook Spin 311

De Acer Chromebook Spin 311 is een laptop waarmee je alles kunt doen wat je hartje begeert, terwijl je toch aan alle eisen van het leven kunt voldoen. Hij heeft een uitstekend scherm voor wanneer veelzijdigheid het belangrijkst is; de formatterie gaat lang genoeg mee zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen! En had ik al gezegd dat deze machine poorten in overvloed heeft? Met twee verschillende invoermethodes beschikbaar (touchscreen of traditioneel) is er werkelijk geen genre waar deze verbazingwekkende 2-in1 niet perfect past – waardoor zijn slanke magnesium buitenkant niet alleen draagbaar maar ook duurzaam is.

Er is geen twijfel mogelijk over wat de AcerChromebookSpinline311 tot zo’n geweldig apparaat maakt: van de hoge

Microsoft Surface Go 2

De Microsoft Surface Go 2 is een budgetlaptop die meer biedt dan wat je zou verwachten. Het heeft het volledige Windows 10-besturingssysteem, dus gebruikers kunnen ermee doen wat ze willen en toch snel hun werk gedaan krijgen zonder onderbrekingen of vertragingen door virussen/hackpogingen van malware in andere apps! Met zijn kleine formaat (slechts 8 inch), lichtgewicht ontwerp met een gewicht van slechts 1,5 pond per vierkante inch – zal dit apparaat minder ruimte innemen op uw bureau dan een traditionele twee inch dikke laptops die momenteel beschikbaar zijn Ik ben er ook zeker van aangezien veel mensen ruimte tekort komen gewoon proberen er een rond te houden deze dagen

Microsoft Surface Go

De Microsoft Surface Go is een apparaat dat de manier waarop we over laptops denken wel eens zou kunnen hebben veranderd. Het ziet eruit als geen enkele andere laptop die vandaag de dag te koop is, maar biedt toch krachtige functies en prestaties voor degenen die het nodig hebben in hun computerbehoeften. Deze Windows 10 S-powered tablet wordt ook geleverd met een aantal geweldige software uit de doos, zoals mobiele versies MS Office of Adobe Photoshop die toegankelijk zijn via WiFi-netwerken waar u ook gaat!

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook

De Lenovo IdeaPad Duet Chromebook is een hybride laptop/tablet, een geweldige computer voor studenten. Met een betaalbaar prijskaartje en een batterij die tot 21 uur meegaat! U zult genieten van zijn Full HD + scherm dat thuis zit of wanneer u achterover leunt – waardoor het gemakkelijk genoeg is zonder dat u uw handen vrij hebt, mede dankzij het feit dat er ook een trackpad en een toetsenbordcombo bij zit, dus of u nu met één hand werkt of met twee; dit apparaat zal u hoe dan ook niet teleurstellen

HP Chromebook 14

De ChromeBook is een revolutionaire laptop die de productiviteit al jaren opnieuw uitvindt. Het apparaat is slank en licht, en biedt voldoende poorten om extra monitoren of kabels aan te sluiten indien nodig – plus HDMI-uitvoer! Naar mijn mening zal dit ding niet snel verdwijnen, want in combinatie met Google-diensten zoals Gmail/Google Drive biedt het alles wat de meeste mensen dag in dag uit nodig hebben zonder al te veel investeringen, behalve in onderwijsinstellingen waar studenten gespecialiseerde apparatuur nodig hebben zoals labtops met Microsoft Office 365.

Dell Inspiron 15 3000

Intel’s Dell Inspiron 15 3000 heeft een slank en betaalbaar ontwerp, perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Met 11e generatie Intel Core-processors en DDR4 RAM op 2666MHz kost deze laptop u minder dan de helft van wat veel andere computers vandaag de dag verkopen!

HP Chromebook x360

HP’s Chromebook x360-serie heeft een moderner en robuuster ontwerp met een koolstofvezel buitenkant, waardoor hij perfect is voor studenten die betaalbaar willen zijn. Hij is ook uitgerust om de eisen van elke onderwijsomgeving aan te kunnen, inclusief 1GHz processors die zelfs kunnen overleven als er niet veel geld meer over is nadat de boodschappen zijn betaald! En als het hectisch wordt? Laat maar gaan, want de 3:2 ratio’s betekenen snel browsen zonder traag of schokkerig te worden, wat u gemoedsrust geeft in de wetenschap dat uw laptop heeft wat nodig is, maar niet te weinig, zolang

3GB DDR RAM de prestaties niet zal vertragen

 

Leave a Comment