Hoe litteken op het gezicht te verwijderen Cheap

Hoe litteken op het gezicht te verwijderen Cheap

Hoe litteken op het gezicht te verwijderen De huid is een belangrijk orgaan van het lichaam en beschermt ons tegen schadelijke stoffen in de omgeving. Mettertijd kan onze huid beschadigd raken door UV-stralen of natuurlijke verouderingsprocessen. Deze schade kan resulteren in veranderingen van het pigment van uw huid of de vorming van littekens op verschillende …

Hoe litteken op het gezicht te verwijderen De huid is een belangrijk orgaan van het lichaam en beschermt ons tegen schadelijke stoffen in de omgeving. Mettertijd kan onze huid beschadigd raken door UV-stralen of natuurlijke verouderingsprocessen. Deze schade kan resulteren in veranderingen van het pigment van uw huid of de vorming van littekens op verschillende delen van uw gezicht. Hoewel het moeilijk is om volledig van deze littekens af te komen, zijn er veel eenvoudige manieren waarop u ze minder opvallend kunt maken totdat ze mettertijd vervagen. Hier zijn enkele tips om littekens op uw gezicht effectief te verwijderen:   -Masseer het getroffen gebied elke dag zachtjes gedurende 10 minuten om ervoor te zorgen dat de bloedtoevoer niet stopt; dit zal ook helpen ontstekingen en pijn te verminderen- Gebruik dagelijks zonnebrandcrème zonder mankeren, omdat dit zal voorkomen dat er nieuwe littekens ontstaan- Vermijd het gebruik van retin

Hoe litteken op het gezicht te verwijderen

De 10 beste manieren Hoe litteken op het gezicht te verwijderen:

Aloë vera

Aloë vera gel is een uitstekende natuurlijke remedie voor veel huidproblemen, waaronder littekens. Het kan uit verse aloëbladeren worden gehaald en op het eigen lichaam worden aangebracht om littekens tot een minimum te beperken. Het genezingsproces kan twee weken of langer duren voordat het merkbaar wordt dat er geen tekenen meer achterblijven die bewijzen dat dit überhaupt ooit gebeurd is!

Vitamine E.

Vitamine E olie is een uitstekende manier om littekens snel en veilig te genezen. Om dit te doen, knip je eerst een lege vitamine capsule over het litteken zodat het genoeg tijd heeft om alle gewenste ingrediënten te absorberen voordat je het op zijn plaats masseert of kleren aantrekt die je snel weer terug wilt hebben- want vergissingen zijn duur! Je kunt de capsules ook direct na het baden inmasseren voor nog betere resultaten indien nodig (je weet wanneer het werkt want er zal geen pijn zijn!). Het duurt slechts 20 minuten vanaf het begin tot het einde – maar zorg ervoor dat u niets draagt dat niet past bij wat u eerder droeg!

Schatje

Je wilt toch niet wakker worden met een prikkend gevoel? Breng honing aan voor het slapen gaan en bedek het gebied met verband. Slaap er een hele nacht over! Spoel het ‘s ochtends af met warm water – je zult je verfrist voelen nadat dit middel zijn helende magie op je gevoelige huid heeft uitgeoefend.”

Kokosnootolie

Je kunt de collageenproductie helpen bevorderen en voorkomen dat toekomstige puistjes terugkomen door kokosolie te gebruiken als littekenbehandeling. Masseer de kleverige substantie minstens tien minuten voor het slapengaan op je huid, laat het ‘s nachts (of op andere momenten) goed intrekken en was vervolgens ‘s ochtends alle restjes eraf!

Appelcider azijn

Een van de beste manieren om je littekens te genezen is door een littekenbehandeling te gebruiken die ze niet alleen doet vervagen, maar ook voorkomt dat er nieuwe littekens ontstaan. Om dit doel te bereiken kun je vier eetlepels gedestilleerd water nemen en daar 2 eetlepels appelciderazijn aan toevoegen. Vervolgens doop je er wattenbolletjes in die je aanbrengt op elke plek op ons lichaam waar een verwonding of operatie heeft plaatsgevonden – vergeet ook andere plekken niet, zoals acne! Als je het elke avond voor het slapen gaan aanbrengt en overdag “een paar minuten” per ochtend doucht, weet ik zeker dat het binnen een paar weken zal verdwijnen in plaats van maanden, is dat niet geweldig?

Lavendel en olijfolie

Als je lijdt aan een gebroken hart, is het niet gemakkelijk om te genezen. Maar er zijn manieren om de fysieke littekens van dit emotionele trauma te behandelen en ze sneller te laten verdwijnen! Doe drie druppels van je favoriete geur in een leeg flesje of potje met 3 eetlepels (of zelfs minder) olijfolie en breng het zo vaak aan als nodig is in je dagelijkse routine totdat alle littekens verdwenen zijn – 30 minuten zou elke keer voldoende moeten zijn; ‘s nachts laten zitten is ook ideaal zodat we deze pijnlijke herinneringen uit het zicht kunnen krijgen

Citroen

Knijp het sap van een reeds uitgeperste citroen uit en wrijf het zachtjes op je litteken. Dit kan helpen bij het verlichten van roodheid veroorzaakt door hete vloeistoffen of andere vormen van verbranding, zoals ongevallen op de werkplek!

De citrusvrucht zit vol vitamine C, dat de cellen helpt snel te genezen na een verwonding; bovendien zal de verfrissende geur ervoor zorgen dat je sneller dan normaal weer zin krijgt om naar buiten te gaan.

aardappel

Om te helpen bij een droge huid, zijn aardappelen een uitstekende manier om je gezicht op natuurlijke wijze te kalmeren. Schil een bosje middelgrote, maar niet kleffe aardappels en snijd ze in ongeveer 20 stukken voor dit proces (of snijd ze in stukken als je er minder nodig hebt). Begin aan één kant en maak met de klok mee scherpe sneden aan beide kanten tot alle randen weer bij elkaar komen; laat dat gebied dan aan de lucht drogen voordat je het grondig afspoelt onder koud water – dit is niet alleen belangrijk omdat het een geweldige techniek is om vocht te bewaren, maar het helpt ook open wonden of littekens van een elektrisch mes te sluiten!

Rozenbottel en wierook

Rozenbottel en wierook zijn twee van de oudste oliën die gebruikt worden bij huidaandoeningen zoals eczeem. De combinatie werkt misschien beter dan je denkt! Voor een intensief reinigend masker meng je 1 deel rozenbottelsap met 2 delen olijfolie (of een andere gewenste drager) tot een pasta; breng het gelijkmatig aan op je gezicht met je vingers of een borstel uit je beauty arsenaal – laat het 15 minuten intrekken voordat je het grondig afspoelt met warm water

bakpoeder

Meng twee eetlepels zuiveringszout met gedestilleerd water totdat het een pasta wordt. Breng het mengsel aan op je natte litteken en laat het 15 minuten intrekken voordat je het grondig afspoelt. Zorg ervoor dat je alle oude remedies van vorige behandelingen ook hebt afgekookt! Je kunt deze remedie overal gebruiken op de huid die wat hulp nodig heeft bij het genezen, zoals een andere wond of incisieplek.

 

Meng één deel witte azijn met een gelijke hoeveelheid appelciderazijn (of zelfs plantaardige olie) met vijf delen warm kraanwater en doop er vervolgens katoenen balletjes in

De conclusie:

Er zijn veel mensen die geloven dat natuurlijke remedies de klus kunnen klaren. Er is geen one size fits all als het gaat om schoonheid, en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren: Sommigen geven de voorkeur aan make-up, terwijl anderen kiezen voor meer ernstige procedures zoals huidverwijdering of facelifts; maar als je wilt weten beste manier ontdoen van jezelf van ongewenste litteken-oude OF nieuwe! Met zo veel opties die er op Pinterest (of ergens anders), zorg ervoor dat dit artikel bij de hand te houden, want we zullen terugkomen met een andere

 

Leave a Comment