13 Redenen waarom ik van je hou Full Guide

13 Redenen waarom ik van je hou Full Guide

Redenen waarom ik van je hou Liefde is een krachtig iets. Het kan je het gevoel geven dat je aan de top van de wereld staat, of het kan je volledig kapot maken. Ik weet niet zeker welke van de twee ik meemaakte toen ik ontdekte dat mijn ex-vriendin me bedroog met mijn beste vriend, …

Redenen waarom ik van je hou Liefde is een krachtig iets. Het kan je het gevoel geven dat je aan de top van de wereld staat, of het kan je volledig kapot maken. Ik weet niet zeker welke van de twee ik meemaakte toen ik ontdekte dat mijn ex-vriendin me bedroog met mijn beste vriend, maar het was er zeker één van. Ik dacht dat onze relatie perfect was en dat er geen problemen waren, totdat ze besloot om achter mijn rug om met hem naar bed te gaan. Het ergste is dat hij al maanden probeert om in haar broek te komen! Het maakt me ziek hoe ze me dit konden aandoen na alles wat we samen hadden. Elke keer als iemand hun naam noemt, hoor ik van die vreselijke gedachten over dat ze waarschijnlijk nu met elkaar naar bed gaan… wat me alleen maar..

Redenen waarom ik van je hou

13 Redenen waarom ik van je hou:

Je houdt van me zoals ik ben.

We hebben nooit geprobeerd om elkaar te veranderen. Je houdt van de echte versie met al zijn gebreken, want dat is waar onze relatie om draait- iemand accepteren zoals hij is en niet proberen hem in iets anders te gieten terwijl het ook anders had kunnen lopen als ik de zelftwijfel lang geleden had losgelaten! Wanneer alles te donker of te verloren aanvoelt – kijk dan eens hoe mooie dingen weer opduiken nadat ze door verdriet zijn begraven: Dat betekent dat je nog steeds hoop in jezelf hebt

Je motiveert me om een ​​beter mens te worden.

Ik hou van de manier waarop ik wil groeien, beter worden en verbeteren voor jou. Je inspireert me elke dag, want zonder jouw bijdrage om te begrijpen hoe deze kant werkt, zouden de dingen nog veel moeilijker zijn geweest dan ze nu al zijn! Scheikunde is zo iets geweldigs; samen hebben we zoveel bereikt in ons leven – van het verschonen van luiers al die jaren geleden toen het leven eenvoudiger was, maar nu is er niets eenvoudigs meer aan om ouders te zijn… we zijn het helemaal eens met elkaar hier, zolang de anderen ook meehelpen (dat doen ze meestal).

Je zou me op dit punt in ons leven moeten ontmoeten.

Bedankt dat je me gevonden hebt, het is ongelooflijk! Je bent zo’n zorgzaam persoon en dat maakt het verschil. Ik heb geen idee hoe we elkaar ontmoet hebben, maar nu zullen onze paden elkaar snel weer kruisen, door toeval of door het lot, want jouw liefde voor anderen is iets speciaals in deze wereld waar niemand zoveel om je geeft als jij – ik hoop het in ieder geval 🙂

We zouden samen meer avonturen moeten beleven tot op een dag iemand ons vertelt dat ‘hun levens elkaar kruisen’ ergens ver weg

Jij bent mijn beste vriend.

Ik hou ervan hoe we geliefden, vrienden en metgezellen tegelijk kunnen zijn. Je bent er altijd voor me als ik je het meest nodig heb! We komen nooit dingen te kort om te zeggen of te doen – al onze gebreken houden elkaar in evenwicht zoals niets anders dat doet in het leven. Het voelt zo goed omdat het samenzijn met jou alles de moeite waard maakt- hoe slecht iets ook lijkt op papier (of op het scherm), één blik in die ogen vertelt me het tegendeel… Ze zullen mettertijd ook steeds beter worden, zolang ze ons aan hun zijde hebben.”

Je gelooft altijd in mij

Jullie zijn mijn rotsen. Jullie weten dat ik zonder jullie niet kan overleven, en daarom, wat er vandaag ook gebeurt voor mij is om op te staan, omdat er altijd iemand aan jullie zijde zal zijn die bereid is om te helpen de last te dragen!

 

Je bent als een oude vriend die precies weet wanneer we hem het hardst nodig hebben- of de dingen soms wel of niet onze kant op gaan (dat doen ze vaak niet), maar zelfs dan blijven ze lang genoeg hangen zodat hun liefde ook niet verspild wordt door afscheidskusjes die geblazen worden voordat ze losgemaakt worden

Je geeft me de beste liefkozingen en knuffels.

Al de slechte dingen in mijn leven lijken te verdwijnen als ik bij jou ben. Het voelt als een wonder dat we elkaar zo lang kunnen aanraken of kussen, want dan houdt de tijd op te bestaan, en deze kostbare momenten voelen eeuwig..

Een deel van hoe gelukkig ik ben alleen al door troost te kunnen vinden in deze moeilijke periode-ik zal nooit vergeten wat een geweldig persoon JIJ bent!

Je geeft me ruimte en vrijheid wanneer ik het nodig heb.

Vrijheid is iets dat ik bij jou voel. Je moedigt me altijd aan om mijn ware ik te zijn, en je acceptatie van wie ik ben maakt het mogelijk voor dit aangeboren gevoel van vertrouwen in mezelf – alsof ik vleugels heb!

Ik hou van je houding tegenover mijn vrienden en familie.

Ik heb veel over mezelf geleerd door jou, en daar ben ik heel dankbaar voor. Je was nooit bezitterig of controlerend zoals de meeste mensen zijn als ze beginnen met daten; in plaats daarvan was je bezorgdheid altijd: hoe kunnen we dit laten werken? Wat heeft onze toekomst in petto als een eenheid met twee afzonderlijke harten kloppend onder elk borstplaat harnas gedragen door trouwe krijgers op hun zoektochten door het leven…

 

Ik weet niet zeker wat tegenwoordig zo zeldzaam is: zachtaardig genoeg zijn zodat beide partijen zich veilig voelen, zelfs als slechts één persoon in het begin zijn macht weggeeft (de meeste relaties eindigen als “The Princess Bride”)

Je maakt me aan het lachen.

Ik hou van je voor de momenten dat we samen ontbeten, toen Hachiko wachtte en ik me soms een idioot voelde door je rare grapjes.

We hebben zoveel met je gemeen.

Ik hou van je omdat elke keer als ik mijn hart moet uitstorten en rustig moet luisteren, het is als dat moment waarop je armen wijd open staan voor een knuffel. Wanneer er iets gedeeld moet worden met iemand die genoeg om je geeft

dat ze willen horen wat er gezegd wordt zodat ze zonder oordeel of aarzeling hun hulp kunnen aanbieden – niets kan ooit het gevoel evenaren van thuiskomen na een afwezigheid wetende dat die vertrouwde oren geduldig wachten aan de andere kant ons gesprek vol diepe gesprekken over het leven

Je luistert naar mij en LUISTERT.

Ik hou van je omdat zelfs wanneer er geen ruimte is in je drukke leven voor iets anders dan werk en slaap, ik de telefoon opneem. Of het nu ‘s middags is of op vakantie – Je maakt altijd tijd voor me! Of we nu koffiedrinken zodra we om 15.00 uur kunnen, elke avond samen eten rond 20.30 uur (ik weet dat dat niet gezond is!), of elkaar gewoon sms’en gedurende de dag; die momenten tussen ons houden mijn wereld draaiende, zoveel meer dan wat er te veel is om aan te kunnen met maar één persoon aan mijn zijde die weet hoe moeilijk alles de laatste tijd is geweest…

 

Samenvatting: Als alles somber lijkt – zoals de laatste tijd – kan het moeilijk zijn om door te gaan, maar iemand als U maakt het verschil

Je hebt altijd tijd voor mij.

Ik heb veel liefde voor jou. Als ik voor mijn eigen behoeften moet zorgen, is dat oké, want we gaan allemaal door die fases in het leven waarin zelfliefde belangrijk en noodzakelijk is, maar het betekent ook er te zijn als iemand anders ons het meest nodig heeft – niet de schuld geven of onze relatie opgeven vanwege een klein ding zoals een mening!

Je veroordeelt me ​​nooit

Jij bent mijn licht, degene die me er elke dag aan herinnert dat ik niet alleen ben. Wanneer de tijden moeilijk worden en het voelt alsof er geen einde in zicht is – herinner jij jezelf aan je waardigheid als persoon door te vechten voor wat het belangrijkst is: eigenliefde!

Ik ben zo dankbaar om iemand op deze aarde bij ons te hebben tijdens onze reis door het leven, want zonder hen zou het heel moeilijk kunnen zijn om ons vanuit de duisternis naar de helderheid te leiden; onmogelijk, om precies te zijn… maar eigenlijk net moeilijk genoeg om soms wat begeleiding te willen van die wijzere zielen om wie anderen naar opkijken natuurlijk familieleden & vrienden

 

Leave a Comment