Top 10 Bollywood-films in 2021

Top 10 Bollywood-films in 2021

Top 10 Bollywood-films in 2021 Bollywoodfilms in 2021 zijn een goudmijn voor me geweest. Ik heb er zoveel gezien dat het moeilijk was om de beste eruit te pikken, maar hier zijn mijn 10 beste Bollywoodfilms van 2020. Top 10 Bollywood-films in 2021: De Witte Tijger The White Tiger is een aankomende film die Balram …

Top 10 Bollywood-films in 2021 Bollywoodfilms in 2021 zijn een goudmijn voor me geweest. Ik heb er zoveel gezien dat het moeilijk was om de beste eruit te pikken, maar hier zijn mijn 10 beste Bollywoodfilms van 2020.

Top 10 Bollywood-films in 2021

Top 10 Bollywood-films in 2021:

De Witte Tijger

The White Tiger is een aankomende film die Balram (Adarsh Gourav) volgt, die uit armoede komt en rijk wil worden. Hij krijgt zijn kans wanneer hij de titel “De Witte Tijger” erft nadat hij er jaren op heeft gewacht in een weddenschap met een andere man over hun respectievelijke fortuinen bij de geboorte; maar deze keer zijn de dingen anders omdat er nu geen sprake zal zijn van het teruggeven van wat er aan de ene kant verschuldigd is of het opgeven van iets anders tenzij er eerst iets waardevols is weggegeven…

Dit is echter niet zomaar een sprookjesachtig verhaal, want het leven van deze personages kan onmogelijk echter lijken dan dat van iemand anders – vooral als je bedenkt hoeveel waarheid er

Tribhanga

Nadat haar van haar vervreemde moeder in coma is geraakt, denkt Anuradha na over hun gespannen relatie en de keuzes die ze heeft gemaakt terwijl ze met Masha door een aantal moeilijke periodes gaat.

Het meisje in de trein

The Girl on the Train is een film over twee verschillende vrouwen die één gedachte delen: hoe kunnen ze hun bedriegende partners terugpakken. Een van hen, Mira (Parineeti Chopra), leeft met een mishandelende ex-man en zoekt wraak in haar dagelijkse woon-werkverkeer en door middel van fantasieën waarin ze zich inbeeldt dat hij door een andere vrouw wordt ge-out of geconfronteerd wordt met bewijsmateriaal dat zijn ontrouw bewijst; terwijl Rachel Mills’ personage worstelt nadat ze de voogdij over dochter Georgia heeft verloren omdat de autoriteiten alcoholflessen vonden tijdens een drugsinval in hun huis die leidde tot aanklachten tegen Mr.Mills

De setting was zeer opmerkelijk, vooral omdat het zich grotendeels in auto’s afspeelt

Ramprasad Ki Tehrvi

Een 13-daags ritueel na de dood is geen gemakkelijke taak, maar de familie Ramprasad heeft laten zien dat ze sterk genoeg zijn om het te doorstaan. Deze film vertelt ons hoe deze bewogen week hen allen beïnvloedde en enkele realisaties deed in hun leven samen met Naseeruddin Shah die opnieuw zijn kenmerkende rol speelt!

Meester

John “JD” Durairaj, een alcoholische professor is uit de gratie bij zijn collega’s en de schooladministratie omdat hij populair is. Dan wordt hij leraar in de jeugdgevangenis waar hij het opneemt tegen Bhavani – een ex-gedetineerde die misbruik maakt van kinderen door hen ervan te overtuigen dat alcohol al hun problemen zal oplossen; maar dat werkt deze keer niet zo!

Bh Avana Hitler

Pagglait

Een jonge vrouw wordt slechts vijf maanden na haar trouwdag weduwe, en terwijl de dood haar hele familie schokt, is zij niet in staat om te rouwen. Nadat ze ontdekt heeft dat ze een levensverzekering ter waarde van 1 miljoen pond van hem heeft gekregen – wat al zijn spaargeld compenseert plus nog wat extra geld dat over is -, krijgt deze pasgetrouwde nieuwsgierigheid het beste van haar: wat is er gebeurd? Met wie is hij getrouwd terwijl we elkaar nog niet eens goed genoeg kenden?! Het duurt niet lang of de ene simpele vraag leidt naar de andere; al snel ben je op weg naar een ongelooflijke reis vol gelach (en soms ronduit frustratie)

Saina

Het inspirerende waargebeurde verhaal van Saina Nehwal, een professionele badmintonster die door de rangen klom en een van India’s topspelers werd.

Onderscheidingen: SEBA Best Sports Women Award (2009)Sporting Times British Olympic Council Commonwealth Games Selection Panel Player Nomination; The Asian nation’s fastest-improving woman athlete for 2012Het sportministerie heeft haar beoordeeld als nummer 1 in de categorie vrouwendubbelspel

Roohi

Een bruid wordt ontvoerd door twee vrienden om de traditie van hun dorp in ere te houden. Een van hen wordt verliefd op het meisje, terwijl een ander, die beroofd is geweest, eindelijk zijn langverwachte minnaar ontmoet en namens beide paren een huwelijksaanzoek doet omdat ze eindelijk verenigd zijn na jaren uit elkaar te zijn geweest.

Ajeeb Daastaans

Er staan vier korte films in dit boek die de onverwachte relaties van mensen met elkaar onderzoeken. Van een liefdeloos huwelijk tot een intrigerend verhaal over kastendiscriminatie, het is er allemaal voor jou!

Neem deze pagina’s en maak je klaar want op elke pagina zal er iets interessants gebeuren als wat lijkt op je doorsnee dag verandert in iets buitengewoons waar liefde altijd en overal te vinden is – zelfs wanneer we het het minst verwachten of het het meest verdienen van diegenen die ons achteloos zouden moeten kwetsen in plaats van ons alleen maar genoeg ruimte te geven voordat we ons weer afwenden .

Dinsdag en vrijdag

Het liefdesleven van bestsellerauteur Varun en entertainmentadvocaat Sia is ingewikkeld. Ze hebben een afspraak gemaakt: ze mogen elkaar als geliefden ontmoeten op dinsdag en vrijdag, maar niet voor 12 uur ‘s middags of na 20 uur ‘s avonds (respectievelijk!).

Namaste! -India’s leidende online bron voor WETTELIJKE JOKES & GOSSIP

 

 

Leave a Comment