Top 10 Mooiste plekken in nederland om te bezoeken Best

Top 10 Mooiste plekken in nederland om te bezoeken Best

Mooiste plekken in nederland om te bezoeken Nederland staat bekend als een van de mooiste landen ter wereld, en dat is niet voor niets. Van de glooiende groene heuvels tot de iconische windmolens, dit land heeft voor elk wat wils. Van het Tulpenfestival tot een bezoek aan Amsterdam of Brussel, er zijn genoeg plaatsen die …

Mooiste plekken in nederland om te bezoeken Nederland staat bekend als een van de mooiste landen ter wereld, en dat is niet voor niets. Van de glooiende groene heuvels tot de iconische windmolens, dit land heeft voor elk wat wils. Van het Tulpenfestival tot een bezoek aan Amsterdam of Brussel, er zijn genoeg plaatsen die u kunt bezoeken als u op zoek bent naar een beetje avontuur! Wil je het wat rustiger aan doen, bekijk dan deze top 10 van mooiste plekken in Nederland om te bezoeken

Top 10 prachtige kerk in Nederland

Mooiste plekken in nederland om te bezoeken:

  1. Laat je betoveren door de grachten van Amsterdam

Amsterdam is het Venetië van het Noorden. Het staat bekend om zijn grachten, die een meter diep zijn – water vermengd met modder en fietspedalen! Als je liever vaste grond onder je voeten hebt, neem dan deze avondcruise aan boord van een boot of spring op een van die fietsen om mee te trappen en verken samen alle drie de niveaus.

  1. Sprint naar Lentetuinen Keukenhof

De windmolens in de Zaanse Schans, een Nederlands dorp in de buurt van Amsterdam, zijn zo iconisch dat ze zelfs hun eigen namen hebben. De Zoeker en de Bonte Hen, bijvoorbeeld! Als je ooit van plan bent om dit prachtige gebied van Nederland te bezoeken, raad ik je aan om een rondleiding te nemen langs een aantal van de meest beroemde bezienswaardigheden, zoals Velsen Slovingen House, dat ooit werd gebruikt om groenten te verbouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog in opdracht van Hitler zelf – wie anders zou zoiets doen dan een absolute gek?!

  1. Eindigen op de Zaanse Schans

Het Nederlandse platteland is een mekka voor liefhebbers van de schoonheid en het wonder der natuur. Met meer dan twee miljard tulpen die elk jaar groeien, is het geen verrassing waarom zo veel mensen erop uit trekken om dit prachtige land in levende lijve te zien! Maar weet u eigenlijk wel hoe uw reis eruit zal zien? Zorg ervoor dat u regenkleding meeneemt, want ondanks hun reputatie van regenachtig (in meer dan één opzicht), kan het Nederlandse weer van alles een avontuur maken als we het ons laten welgevallen – geplukte bloemen of zelfs velden bedekt met dauwdruppels bij zonsopgang

  1. Kom op voor de tulpen

Een van de bekendste dorpen van Nederland, Volendam, heeft kleurrijke oude houten huizen en een prachtige kust. Na het zien van dit pittoreske havenstadje met zijn vrolijke sfeer moet u een pauze nemen voor wat cultuur! Ga mee met een van onze deskundige gidsen als ze lopen door verschillende gebouwen, zoals een 18e-eeuwse kerk of een café dat dateert uit 1860 toen het voor het eerst zijn deuren opende op uw reis rond historische dorpscentrum – allemaal onder het genot van zoeter smakende stroopwafels (of als niet snoep gerelateerd dan maak je daar geen zorgen over). Voor degenen die de geschiedenis verkiezen boven meer klassieke Nederlandse lekkernijen bieden wij virtual reality ervaringen waar bezoekers eeuwen binnen kunnen stappen zonder ooit hun huis te verlaten

  1. Volendamse sferen

Het Rijksmuseum is een plaats van schoonheid en cultuur. Je kunt er alle verschillende vormen van de mensheid ontdekken, van kunst tot natuur of zelfs andere mensen! Het museum heeft voor elk wat wils – ongeacht je interesses – dus sla vandaag nog de wachtrij over door gebruik te maken van onze speciale ticketaanbieding!

  1. Bezoek Rijksmuseum

Als u op zoek bent naar een eeuwenoude schat, dan is de Synagoge uw geluksdag. De synagoge werd gebouwd in 1675 en herbergt vele oude schatten die elke verzamelaar zullen doen kwijlen van genot. Zodra we het gebouw binnenliepen, werden onze ogen verrast door al het goud – letterlijk honderden kroonluchters hingen boven ons als het losgeld van een keizer!

  1. Zie de Portugese synagogue

Giethoorn is een klein dorp in Nederland met prachtige grachten in plaats van straten, en niet te vergeten dat je er alleen per boot in kunt. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring als je er doorheen vaart! Als de tijd het toelaat tijdens uw cruise (of als de verveling te veel wordt), maak dan zeker een uitstapje naar Bourtange, dat dezelfde kenmerken heeft als Giethoorn, maar met meer vestingachtige structuren van oude bakstenen gebouwen, compleet met torentjes en verdedigingsmuren – perfecte foto momenten inderdaad!

  1. Gadabout in Giethoorn

Klaar voor wat plezier? Efteling Themapark zal je van je sokken blazen met zijn achtbanen. Van spookschepen tot spectaculaire shows, er is hier iets waar het hele gezin van kan genieten – zelfs als je maar een dag hebt!

  1. Ervaar de Efteling

Zeeland is een plek waar je kunt genieten van het gezelschap van zeehonden, en je tegoed kunt doen aan champagne.

  1. Zip over naar Zeeland

Het uitzicht op het eiland Marken is genoeg om iedere reislustige hongerig te maken. Maak vanuit de bruisende haven met kleurrijke huizen in de haven een boottochtje en zie de eindeloze zee of ga voor een adrenaline fix op Pampus waar je nog meer eilanden kunt vinden!

 

Er is genoeg te zien op dit kleine eiland voor de kust van Noord-Holland – als de tijd ons toestond om te stoppen voor elk uniek tafereel tijdens onze reis door het Nederlandse platteland terug naar huis… maar helaas is het vandaag niet zo bedoeld, dus laat me jullie in plaats daarvan mijn twee centen waarde geven over wat ik daar vorige week heb gezien:)

 

Leave a Comment