Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021 best

Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021 best

Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021 Uw favoriete tv-programma’s zijn beschikbaar om te streamen op Netflix, Hulu en Amazon Prime. Waar wacht je nog op? Begin met binge-watching! Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021: Inktvisspel Het is geen verrassing dat de meest bekeken Netflix show in de geschiedenis, Squid Game van Hwang Dong-hyuk …

Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021 Uw favoriete tv-programma’s zijn beschikbaar om te streamen op Netflix, Hulu en Amazon Prime. Waar wacht je nog op? Begin met binge-watching!

Top 10 tv-programma's op netflix in 2021

Top 10 tv-programma’s op netflix in 2021:

Inktvisspel

Het is geen verrassing dat de meest bekeken Netflix show in de geschiedenis, Squid Game van Hwang Dong-hyuk (bedenker) en zijn team bij MELS Studio Corporation een van de beste releases van dit jaar is geweest. Met een originele cast waaronder Yoo Ah-in als Min Kyu Chan; Kim Hee Bin als Young Jae Shin; Oh Dae Seok die onder andere Gook Doo Hyun speelt, wordt het snel duidelijk dat er consequenties zijn voor verliezen, waardoor het spelen maar al te echt wordt met leven of dood als inzet!

Clickbait

Clickbait is een show over geestesziekte en moord in de reclamewereld. Het is er ook een die je gaandeweg zal laten raden, met meer wendingen dan het gemiddelde misdaaddrama! Je zult nooit raden wie Adrien heeft vermoord (we zullen hem niet bij zijn karakternaam noemen omdat hij altijd eerst Adrien Grenier moest zijn), maar we zijn zeker blij dat ze eindelijk gerechtigheid hebben gekregen – zelfs als het voor sommige mensen niet logisch is of over het algemeen te gemakkelijk aanvoelt. Tegen aflevering acht van deze miniserie begint het gek te worden: er zijn hallucinaties; iemand probeert zelfmoord te plegen… je krijgt een idee hoe het leven er toen moet hebben uitgezien toen deze gebeurtenissen plaatsvonden zonder dat de moderne psychiatrie in staat was om dergelijke stoornissen te bestrijden

De stoel

In het nieuwe campusdrama The Chair van Netflix speelt Sandra Oh de hoofdrol als een pas benoemde voorzitter van de Engelse afdeling van een Ivy League-universiteit. Terwijl ze worstelt met bezuinigingen en academische cultuuroorlogen, heeft dr. Ji-Yoon Kim ook te kampen met haar eigen liefdesperikelen, maar het wordt duidelijk dat geld niet alles is in deze scherpe portrettering van de moderne academische wereld

Ik denk dat je moet vertrekken

Hot dog, ontmoet broodje. Na zijn direct beroemde hot-dog sketch ging viral en werd al snel een internet meme, acteur Tim Robinson is terug voor Seizoen 2 van I Think You Should Leave met meer sketches die laat je in stitches! Deze keer worden we getrakteerd op zes hilarische afleveringen gevuld met absurde humor perfect voor een vergadering de moeite waard bekijken – geen behoefte verveeld wachten tussen luistert deze keer rond luisteraars bedankt zo veel te zien op tv-netwerken zoals Comedy Central of FX Networks (afhankelijk van uw voorkeur).

Overval

Als je een liefhebber bent van waargebeurde misdaad, dan is dit een must-watch. Drie van de grootste overvallen uit de Amerikaanse geschiedenis worden van beide kanten verteld: verteller en dader! De eerste aflevering speelt zich af op een gokavond met maffia connecties – een casinomedewerker steelt $7 miljoen dollar terwijl iedereen wordt afgeleid door live action craps. Een andere aflevering volgt twee mannen die hun uitje tot in de puntjes gepland hebben voordat ze 2015 afsloten met het stelen van meer dan 100 flessen ter waarde van ongeveer 15k per stuk vorige maand tijdens hun bourbon tourney (ik gok dat ze niet drinken?). En tenslotte is er ons hoofdonderwerp van vandaag…

Wolvin

The Lupin Gang is een van de meest stijlvolle en intelligente misdaaddrama’s op Netflix. De eerste Franse show om door te breken in de Amerikaanse Top 10, deze actievolle heist serie volgt suave gentleman inbreker Assane Diop (Omar Sy) als hij probeert om corruptie binnen een rijke Parijse filantropen groep bloot te leggen, terwijl hij ook de goede naam van zijn overleden vader zuivert in seizoen een – nu streaming!

Zoetekauw

Sweet Tooth is een post-apocalyptische wereld waarin kinderen leven die “half dier, half mens” zijn. De film volgt zo’n hybride, Gus, terwijl hij probeert te ontsnappen uit het oorlogsgebied dat al jaren zijn thuis is, en eindelijk een toevluchtsoord vindt bij andere overlevenden aan de andere kant van de Colorado-grens, geteisterd door stralingsziekte of gewoon bekend als The Sickness.

Hoog op het varken

Voor wie van eten houdt, is het kijken naar de vierdelige docuserie op Netflix een van de beste tv-content die ze in jaren hebben gezien. Stephen Satterfield zet zijn reis prachtig neer terwijl hij Amerika’s geschiedenis met gastronomie traceert van West-Afrika tot hier thuis – dit alles terwijl hij mensen hun eigen verhaal laat vertellen en alleen al door deze lens een heel wereldwijd verhaal ontsluit!

Zonen van Sam

Niet je standaard Netflix true crime doc, Sons of Sam herschrijft de geschiedenis in plaats van het opnieuw te vertellen. De show is verteld met behulp van de archieven van Maury Terry en presenteert hem als een onbetrouwbare verteller die zijn leven doorbracht te ver in dit konijnenhol te gaan voor iemand die niet gelooft in samenzweringstheorie├źn over seriemoordenaars – zelfs als ze echt zijn!

Schaduw & Bot

De fantasy-boekenreeks komt tot leven op Netflix in deze nieuwe bewerking, die zijn die-hard fans niet zal teleurstellen. De Grishaverse wordt grotendeels recht gedaan met Shadow & Bone als kaartenmaker Alina Starkov haar krachten ontdekt -die zowel voor geweldige bondgenoten als vijanden zorgen-, tijdens het door oorlog verscheurde Ravka. Fans van de boeken zullen snel in de ban raken van hoe goed ze zijn vertaald naar het scherm zonder het gevoel te hebben dat er details zijn weggelaten; er kunnen echter verwarrende delen zijn als ze niet van tevoren zijn gelezen (ook geen zorgen!). Dit verhaal volgt onze protagonist door bijna alle belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden in Boek 1: Vuurvogel!

Leave a Comment