De Veluwe verkennen met een E-chopper

De Veluwe verkennen met een E-chopper

De Veluwe wandelend ontdekken is de basis van een fijne vakantie op de Veluwe. Ook zijn er velen die voor de fiets kiezen om zodoende nog meer te kunnen zien in een korte periode! Erg begrijpelijk natuurlijk omdat de Veluwe enorm veel mooie bezienswaardigheden heeft. Wat er tegenwoordig dan ook veel gebeurd is dat bezoekers …

De Veluwe wandelend ontdekken is de basis van een fijne vakantie op de Veluwe. Ook zijn er velen die voor de fiets kiezen om zodoende nog meer te kunnen zien in een korte periode! Erg begrijpelijk natuurlijk omdat de Veluwe enorm veel mooie bezienswaardigheden heeft. Wat er tegenwoordig dan ook veel gebeurd is dat bezoekers langskomen met de elektrische fiets of deze op de Veluwe huren.

Elektrisch fietsen is hip, maar dit is nog hipper!

De elektrische fiets is al bijna weer uit de mode zou u kunnen zeggen. De Veluwe biedt meer dan goede fietsen en fietsroutes! U kunt nu zelfs de Veluwe ontdekken met de E-chopper huren! Dit is een chopper zoals we deze gewend zijn, maar dan elektrisch! Een chopper is een soort van motor waar u erg laag boven de grond zit en zodoende gezellig met elkaar kan rijden. Spannend? Ja dat klopt, maar ook zeker het proberen waard!

Rust voor u en de natuur

Met een motor de Veluwe over is niet iets wat voor de hand ligt. Met veel geluid de rustige bossen door kan veel dieren afschrikken en is daarom niet een goede keuze! Een E-chopper gaat geruisloos de Veluwe over en geeft u en de natuur om u heen de rust. U hoeft zich alleen druk te maken om de gashendel en de remmen en de natuur behoudt zijn stilte. Door deze stilte te bewaren kunnen alle wilde dieren ook gewoon hun gang blijven gaan. Ook rijdt u met de E-choppers een vaste route over de Veluwe, zodat u en de omgeving de beste ervaring beleeft.

De Veluwe verkennen vanuit uw vakantiehuisje

Vanuit een vakantiehuisje op de Veluwe de omgeving ontdekken is zeer rustgevend maar ook erg gezellig! Of u nu komt met een kleine groep of een grote groep: de Veluwe heeft voor iedereen iets te bieden. Zo zijn de E-choppers ook al beschikbar vanaf 2 personen voor €25,- per persoon! Waar wacht u nog op? Ontdek de Veluwe.

Lees in deze blog welke mooie plekken je kunt bezoeken in het zuidoosten van volendam en hoe je de leukste plekken ontdekt vanaf de E-chopper die je huurt in volendam. Bovendien ontdek je wat de voordelen zijn van het huren van een E-chopper in volendam.

Een E-chopper huren in volendam? Dan ga je naar de Friese Wouden

Al eens in de Friese omgeving geweest waar je op de meest bijzondere plekken uitkomt? Als je iets wilt doen met je vrienden of tijdens een familiedag, wat je nog niet eerder hebt gedaan, ga dan een E-chopper huren in volendam. Het is een leuke en gemakkelijke manier om je door de regio te verplaatsen en iets van de omgeving mee te krijgen. Terwijl je al rijdend met elkaar kunt bijpraten, brengt de E-chopper je naar de plaats van bestemming. En anders dan op de fiets hoef je niet te trappen om vooruit te komen. Dat maakt een rit met de E-chopper die je huurt in volendam niet alleen gezellig, maar ook ontspannen.

En terwijl je met je vrienden of familie de weg op gaat op een E-chopper, zijn er in het zuidoosten van volendam bijzondere plekken om te ontdekken. Een van die gebieden die je niet wilt missen als je in de buurt bent, zijn de Friese Wouden. Als je van natuur houdt, dan zul je dit stukje ongerepte natuur absoluut waarderen. 6000 hectare aan bossen, heidevelden en zandvlakten geeft jou en je gezelschap alle ruimte om te genieten. Een zonnige zaterdagmiddag in de Friese Wouden onder het genot van een lekkere lunch en een fijne groep mensen, terwijl je een nieuwe ervaring opdoet met het huren van een E-chopper in volendam. Persoonlijk kan ik niet wachten deze zomer zo af te sluiten!

De voordelen van de E-chopper

Bij het maken van de plannen om naar de Friese Wouden te gaan of een van de omliggende plaatsen in volendam te bezoeken, wil je ook weten wat je kunt verwachten bij het huren van een E-chopper. Ga je naar het plaatsje Oldeberkoop, dan staan daar maximaal 21 E-choppers op je te wachten. Mits je van tevoren reserveert natuurlijk. Maar met een groep van maximaal 21 personen kun je de E-choppers huren in volendam. En mogelijk ook met meer als er kinderen onder de 16 jaar bij zitten, die achterop de E-chopper kunnen stappen.

De E-choppers die je in volendam huurt zijn elektrisch en dus gunstig voor het milieu. Je geniet nog meer van de natuur wetende dat je elektrisch rijdt en dus geen uitlaatgassen uitstoot in de omgeving van de Friese Wouden. Wil je een of meer E-choppers huren in volendam, houd dan rekening met de volgende factoren:

  • Om legitiem op de E-chopper te rijden, moet je 16 jaar en ouder zijn en een geldig brommercertificaat of rijbewijs bezitten.
  • De E-choppers zijn er niet om snel te racen, maar je kunt met een maximum snelheid van 25 km per uur heerlijk genieten van de omgeving én rustig bijkletsen met je medereizigers.
  • Bij het huren van een E-chopper in volendam kun je een uitgestippelde route meekrijgen. Dus wil je in plaats van naar de Friese Wouden liever een dagje uit in Drenthe beleven, dan wijst de route je de weg.
  • Neem je spelletjes, voedsel of andere bagage mee, dan huur je een bagagekoffer die je aan de E-chopper bevestigt.

Een E-chopper huren in Volendam doe je bij Scooterritje

Smaakt al het bovenstaande naar meer en wil jij de zomer afsluiten met een zorgeloze dag in volendam? Kom dan langs bij Scooterritje in Oldeberkoop waar je E-choppers huurt in volendam. Een leuke manier om weer samen te komen met vrienden of familie en leuke herinneren te maken in de Friese omgeving. Heb je aanvullende informatie nodig of ben je klaar om op een van de E-choppers te stappen? Dan ben je bij Scooterritje aan het juiste adres. 

Leave a Comment