Unieke verjaardags cadeau-ideeën met een krap budget

Unieke verjaardags cadeau-ideeën met een krap budget

Als het gaat om jubilea en unieke cadeau-ideeën, kan het een moeilijke taak zijn om de juiste te vinden, vooral als je een beperkt budget hebt. Natuurlijk heb je genoeg unieke ideeën cadeau vinder, maar degenen die je echt leuk vindt, vallen ver buiten je prijsklasse en degenen die misschien in je portemonnee passen, weet …

Als het gaat om jubilea en unieke cadeau-ideeën, kan het een moeilijke taak zijn om de juiste te vinden, vooral als je een beperkt budget hebt. Natuurlijk heb je genoeg unieke ideeën cadeau vinder, maar degenen die je echt leuk vindt, vallen ver buiten je prijsklasse en degenen die misschien in je portemonnee passen, weet je niet zo zeker of ze het leuk vindt.

Als je een man bent met een beperkt budget, onthoud dan allereerst dat het de gedachte IS die telt en ten tweede, weet dat hoewel het de gedachte is die telt, je dierbarendit niet betekent dat je geschenk iets minder dan fantastisch hoeft te zijn.

Zee Bloesem Armband cadeau

Anthropologie is een geweldige go-to-bron voor unieke geschenken voor elke gelegenheid en deze pittoreske armband van zee en kust is geen uitzondering. Met zijn gedurfde parelsnoeren, antieke ketting en verrassingselement van felblauwe bloemen zal dit stuk zeker jarenlang de bovenste la van haar juwelendoosje sieren.

Bezit uw jubileumdag

Elk jaar vier je je verjaardag. Je omcirkelt het op de kalender op je werk, zodat je er zeker van bent dat je een dozijn rozen en een fles oude wijn meeneemt. Je dag is al zo speciaal voor je, waarom zou je het niet nog specialer maken? My Day Registry biedt enkele van de meest unieke geschenken die er zijn voor bijna elke gelegenheid.

Met My Day kun je je speciale dag helemaal naar je eigen hand zetten en ontvang je een prachtig ingelijst certificaat van echtheid voor haar favoriete muur. Het bedrijf biedt je ook je eigen speciale webpagina die perfect is voor het uploaden van foto’s, het maken van journaalposten en al het andere dat je hartje begeert.

Romantische Lingerie

Hoewel het misschien een van de meest aloude verjaardagscadeaus is, kunnen met een beetje fantasie zelfs de meest verstandige cadeaus de meest unieke cadeaus maken. Geef het cadeau van sexy met deze doorschijnende babydoll van Flirty Lingerie. Het is leuk en heeft precies de juiste hoeveelheid moderne sexappeal en tijdloze romantiek om op te vallen tussen de rest.

Spa-dagje weg

Heb je een uitgeputte echtgenoot die haar dagen doorbrengt met jou en je gezin in de watten te leggen? Beloon jezelf met een dagje uit in de spa. Cadeaubonnen voor verwenservices zijn echt unieke geschenken, vooral als dit niet iets is dat uw partner normaal gesproken voor zichzelf zou uitgeven.

Het is een goed idee om de spa van tevoren te bellen en ervoor te zorgen dat de spa een vrouwelijke massagetherapeut heeft. Sommige vrouwen voelen zich een beetje ongemakkelijk bij mannelijke masseuses en vaak voelen echtgenoten zich ook niet erg op hun gemak bij het idee. Als u van tevoren belt, zorgt u niet alleen voor het comfort van uw partner, maar verlicht u ook uw angsten als u de neiging heeft om het timide type te zijn.

De diva vriendelijke handtas

Hoewel handtassen misschien geen unieke geschenken lijken, is dit kleine nummer een uniek, handgemaakt stuk met een doel. Prachtig geborduurd en allemaal handgemaakt, deze handtas en alle andere handtassen die door Laga Handbags zijn gemaakt, ondersteunen degenen die nog steeds in nood zijn van de Tsunami van 2004 in Indonesië. Dit is het perfecte unieke cadeau-idee voor een jubileum met een beperkt budget om je zoektocht naar haar perfecte cadeau en haar accessoire-fetisj te bevredigen.

Soulfood

Voor enthousiaste lezers zijn boeken wonderbaarlijk unieke jubileumgeschenken wanneer ze zijn afgestemd op de specifieke interesses van de ontvanger. Als je vrouw het type is dat nooit een kerkbrunch mist en de eerste is die haar hand opsteekt om vrijwilligerswerk te doen bij het plaatselijke Leger des Heils, dan is The Power of A Praying Wife een geweldige manier om haar gevende hart te koesteren.

Huwelijksreis in geboorteplaats

Iedereen weet dat romantische uitjes de perfecte unieke geschenken zijn. Hoe romantisch ze ook zijn, soms is het voor stellen met een beperkt budget gewoon niet mogelijk om de wereld rond te zeilen of naar een exotisch eiland te vliegen.

Als je krap bij kas zit, kan een huwelijksreis in je geboorteplaats precies het ding zijn om “bedankt” te zeggen voor alle geweldige jaren die je samen hebt doorgebracht. Boek een hut aan het meer of verblijf in een plaatselijk hotel en herontdek je woonplaats.

Doe alle dingen die je een toerist zou vertellen om te proberen tijdens een bezoek. Ga naar Macbeth in je plaatselijke theater – je weet dat degene waarvan je wist dat hij er was, maar nooit had gedacht dat hij zou gaan. Ga picknicken bij de kreek. Drink een kopje koffie bij dat gezellige koffiehuis op het plein. Vertrouw ons; ze zal zo onder de indruk zijn dat ze zal vergeten dat ze nooit aan boord van het vliegtuig is gegaan!

Als het gaat om unieke cadeau-ideeën voor een jubileum, onthoud dan dat ze geen arm en een been hoeven te kosten. Met een beetje fantasie en een beetje aandacht kun je je vrouw een jubileum geven dat ze zich nog vele jaren zal herinneren en een cadeau dat ze zeker voor altijd zal koesteren.

Leave a Comment