Welke vorm van NMN is het beste?

Welke vorm van NMN is het beste?

Er is een groeiende belangstelling voor het potentieel van verbindingen die de NAD-niveaus verhogen om de levensduur te verbeteren. NAD (nicotinamide-adenine-dinucleotide) speelt een sleutelrol in de snelheid waarmee onze cellen, organen en lichamen verouderen, en de niveaus van NAD nemen af met de leeftijd. Het veld van onderzoek naar de levensduur is in opkomst en …

Er is een groeiende belangstelling voor het potentieel van verbindingen die de NAD-niveaus verhogen om de levensduur te verbeteren. NAD (nicotinamide-adenine-dinucleotide) speelt een sleutelrol in de snelheid waarmee onze cellen, organen en lichamen verouderen, en de niveaus van NAD nemen af met de leeftijd.

Het veld van onderzoek naar de levensduur is in opkomst en wetenschappers en anti-verouderingsenthousiastelingen zijn steeds meer geïnteresseerd in verbindingen die de NAD-niveaus verhogen. afnemende NAD-niveaus spelen een belangrijke rol in de snelheid waarmee onze cellen, organen en lichamen verouderen.

Op 60-jarige leeftijd dalen onze NAD-niveaus echter met ongeveer de helft van wat ze in onze jeugd waren. Deze verlaging van NAD-niveaus verhoogt het risico op versnelde veroudering en disfunctie in organen en cellen. Gelukkig kunnen NAD-niveaus worden gehandhaafd of verhoogd door aanvulling met een directe voorloper van NAD.

Welke vorm van NMN is het beste?

Hoewel men denkt dat orale consumptie van NMN in capsulevorm minder effectief is dan andere methoden, is het nog steeds een haalbare optie voor diegenen die dit supplement willen gebruiken. Dit komt omdat maagzuur NMN kan vernietigen of afbreken voordat het zijn bestemming bereikt – de bloedbaan, waar het zijn doelcellen en weefsel kan bereiken.

Recent onderzoek heeft ook gekeken naar het gebruik van liposomale technologie voor het leveren van verschillende verbindingen, zoals sulforafaan, vitamine C en glutathion. Het is echter nog niet duidelijk of liposomen nodig zijn voor aanvullende NMN om de menselijke gezondheid volledig ten goede te komen.

Liposomal NMN 

Liposomen bestaan ​​uit een dubbele laag fosfolipiden rond een vloeibaar centrum. Fosfolipiden zijn op vet gebaseerde verbindingen die onze celmembranen vormen, bestaande uit zowel een waterminnende (hydrofiele) “kop” en een waterhatende (hydrofobe) “staart”. Liposomen hebben een centrum op waterbasis, dus de tweede laag fosfolipidekoppen vormt een lijn naar de binnenkant van de bel. De dubbellaagse bubbel beschermt de verbinding binnenin veilig, waardoor het door het harde spijsverteringskanaal en de bloedbaan kan reizen totdat het onze cellen ontmoet. Van daaruit versmelt het liposoom met onze celmembranen en geeft het de innerlijke voedingsstoffen vrij in de cel.

Purovitalis™ Liposomale NMN Verhoogt NAD+ niveaus, veilig en duurzaam. NMN (Nicotinamide Mononucleotide) is de precursor van NAD in ons lichaam, wat betekent dat wanneer u NMN neemt, uw cellen dit zullen omzetten in NAD. Het gebruik van NMN Capsules Liposomaal supplementen is de snelste manier om NAD+ in je lichaam te produceren. NMN kan van nature worden gevonden in etenswaren zoals avocado, broccoli, kool, komkommer, en edamame. .

Hoewel het waarschijnlijk is dat liposomaal NMN een groter absorptievermogen heeft dan capsules, kunnen de effecten vergelijkbaar zijn met die van capsules voor sublinguaal of maagzuur. Bovendien, omdat we weten dat NMN relatief snel afbreekt in water, is er geen actueel onderzoek om dit te ondersteunen. Er is nog geen onderzoek beschikbaar over de vraag of liposomaal NMN een groter absorptievermogen zou hebben dan capsules. Het lijkt echter waarschijnlijk dat de effecten vergelijkbaar zijn met die van sublinguale of maagzuurresistente capsules. Bovendien weten we dat NMN relatief snel afbreekt bij blootstelling aan water.

Op dit moment is het onduidelijk of liposomaal NMN voordelen biedt in termen van absorptie. Er is geen klinisch onderzoek om deze bewering te ondersteunen. Sublinguale NMN of zuurbestendige capsules kunnen net zo effectief zijn in het stimuleren van de biologische beschikbaarheid en absorptie. Er is echter meer onderzoek nodig om deze beweringen te bevestigen.

Absorptie van NMN-poeder

U kunt NMN-poeder innemen door het in water of een andere vloeistof te mengen, zodat u zelf de gewenste dosis NMN kunt toedienen. Met NMN in poedervorm kunt u de verbinding ook aan voedsel toevoegen. (Prominente levensduuronderzoeker Dr. David Sinclair voegt zijn beroemde NMN-dosis ‘s ochtends rechtstreeks aan zijn yoghurt toe.)

Als alternatief wordt aanbevolen om het poeder direct onder de tong te laten oplossen voor snelle opname in de slijmvliezen en bloedvaten van de mond. Dit omzeilt de spijsvertering in de maag, zodat NMN snel in de bloedbaan kan worden afgeleverd. Als alternatief wordt aanbevolen om het poeder direct onder de tong op te laten lossen voor snelle opname in de slijmvliezen en bloedvaten van de mond. Dit omzeilt de spijsvertering in de maag, zodat NMN snel in de bloedbaan kan worden afgeleverd.

Absorptie van NMN-capsules

Capsules zijn de meest voorkomende vorm van supplementen en deze methode zorgt ook voor een langzamere afgifte van NMN in de bloedbaan. ProHealth Longevity gebruikt echter een gepatenteerde capsule met vertraagde afgifte om de harde en zure maagomgeving te omzeilen en NMN rechtstreeks aan de dunne darm te leveren voor een grotere biologische beschikbaarheid.

Supplementen komen meestal in capsulevorm, wat ook zorgt voor een langzame afgifte van het actieve ingrediënt in de bloedbaan. De gepatenteerde capsule met vertraagde afgifte van ProHealth Longevity omzeilt de harde maagomgeving en levert het actieve ingrediënt rechtstreeks aan de dunne darm voor een grotere biologische beschikbaarheid.

Afhankelijk van het individu kunnen capsules met sublinguale of maagafgifte van NMN de beste vorm van inname zijn om de biologische beschikbaarheid te verhogen. Dit komt door de directe opname in de bloedvaten in de mond en onder de tong, respectievelijk het vermijden van de harde zuurgraad in de maag.

Leave a Comment